Ubijen muškarac u Pirotu

Na parkingu koji se nalazi na uglu Takovske i Ulice 7. juli u Pirotu, oko 19 časova desila se pucnjava u kojoj je ubijen S.A. (38).
Ubijen muškarac u Pirotu
Foto: 021.rs
Kako kažu očevici, na njega je ispaljeno nekoliko hitaca dok je izlazio iz automobila marke "BMV", nakon što se uparkirao.
 
"Saznajemo, takođe, da su napadači bili na motoru i da su ispalili četiri hica u leđa žrtvi, a zatim se izgubili. Jedan od metaka pogodio je i susedni automobil marke "opel", čiji je vlasnik odmah pritekao u pomoć napadnutom Piroćancu", navode Novosti.
 
Kako se dodaje, S.A, je poznat ovdašnjim organima gonjenja zbog umešanosti u jedno ubistvo 2005. godine, kada je na ulazu u naselje Sarlah molotovljevim koktelom u automobilu spaljen pirotski ugostitelj Dejan Ilić. 
 
Policija je blokirala čitav kraj na ulazu u staro Tigrovo naselje, a istraga o večerašnjoj pucnjavi je u toku.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija