VIDEO: Voz iskliznuo iz šina kod Svilajnca, nema povređenih

Teretni voz na relaciji Despotovac - Markovac iskliznuo je večeras oko 17:30 časova iz šina na putnom prelazu između Svilajnca i Grabovca u toj opštini, a u ovom incidentu nema povređenih.
VIDEO: Voz iskliznuo iz šina kod Svilajnca, nema povređenih
Foto: 021 (ilustracija)
Voz je prevozio kameni agregat iz Despotovca, a sa pruge je iskočilo nekoliko vagona, rečeno je Tanjugu u Policijskoj upravi u Jagodini.
 
Saobraćaj na državnom putu Svilajnac - Despotovac je u prekidu, policija usmerava vozila lokalnim putevima preko Lukovice i Sedlara. U toku je raščišćavanje tog dela pruge i normalizacija saobraćaja.
 
Uzrok nezgode, ocenjuje železničko osoblje voza, je loše stanje pruge, koja se ne održava redovno, a mašinovođa je izjavio da je vozio brzinom manjom od 20 kilometara na sat.
 
Na ovoj pruzi su i 2. marta ove godine iskočili vagoni, u ataru sela Troponje kod Svilajnca, kada su povređena četiri radnika Železnice Srbije, od kojih je jedan završio na lečenju u Opštoj bolnici u Ćupriji, dok su ostali posle ukazane lekarske pomoći poslati na kućno lečenje. Voz je tada prevozio ugalj za Termoelektranu u Svilajncu.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija