Isplata 3.000 dinara pomoći penzionerima od petka

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević najavio je da će jednokratna pomoć od 3.000 dinara penzionerima biti isplaćena u petak, 30. novembra.
Isplata 3.000 dinara pomoći penzionerima od petka
Foto: 021.rs
Đorđević je za RTS-u rekao da možda neće svi dobiti istog dana jednokratnu pomoć, precizirajući da će isplata pomoći početi u petak.
 
Jednokratnu pomoć će 1,7 miliona penzionera.
 
Inače, prošle godine u novembru penzioneri su dobili po 5.000 dinara. U 2016. godini je za jednokratnu pomoć za sve penzionere izdvojeno oko 8,5 milijardi dinara, dok je prošle godine za to iz državne kase dato 8,85 milijardi.
  • naučnik

    29.11.2018 09:39
    naučnik@gmail
    Sve na Goli otok, uh gde u Hrvatsku, ili bolje u kamenolome, ili podzemne rudnike po Srbiji, da tamo tucaju kamen,a ne penzionere.
  • VIKTOR

    28.11.2018 17:50
    VUKU NAS ZA NOS
    Dal penzioneri imaju prava da voze auto? Eto gde da se potroše tih 3.000 - na tehnički pregled kola koji za toliko poskupeo.
    Zašto se penzioneri vuku za nos, jer država "zaboravlja":
    1. Penzioneri su kao finansijski protočni bojler sve što im se isplati istog dana vrate državi kroz račune za kiriju, struju, telefon, TV...
    2. Statistika kaže da 60% socijalnih slučajeva u državi penzioneri preuzimaju na svoja finansijska pleća izdržavanjem svoje dece, snahe, zeta, unučadi, studente, nezaposlenih...
    3. Kad zatreba, država "pozajmi" od penzionera stotine miliona Evra i delimično vrati bez kamate...
    I SAD DRŽAVA NA VELIKA ZVONA OBJAVI DA ČASTI PENZIONERE SA "OGROMNIH" 3.000 DINARA.
    BEZOBRAZLUK! HVALA IM.
  • Nebojša

    28.11.2018 17:44
    Komentar
    Pa dragi moji čitaoci i komentatori.Mnogo Vas je kojima nikada ništa ne valja.Sad nije dobra ni ova jednokratna pomoć,pa dobro.Ko neće, neka se iste odrekne i uplati u neku humantarnu svrhu a onda neka to i objavi.Nikada vam ništa ne valja,pa kakvi ste to ljudi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Konkurs za posao u zatvorima u Srbiji

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija raspisala je danas konkurs za prijem u stalni radni odnos u deset kazneno-popravnih ustanova 32 pripadnika Službe za obezbeđenje.

Đilas: Opozicija da povuče svoje izborne liste

Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas pozvao je opoziciju da povuče svoje liste za lokalne izbore 2. juna, jer je jasno "da ne postoje ni minimalni uslovi za održavanje legalnih izbora".