Radnik teško povređen na gradilištu kod Ostružnice

Jutros oko 10 časova i 40 minuta radnik Građevinskog preduzeća "Nikolić", koji je radio na izgradnji mosta preko reke Save kod Ostružnice, pao je sa platforme visine oko 14 metara i zadobio teške povrede.
Radnik teško povređen na gradilištu kod Ostružnice
Foto: 021.rs
Kako saopštavaju iz JP "Putevi Srbije", on je u teškom stanju sa krvarenjem iz predela glave, zahvaljujući naporima radnika sa gradilišta i Hitne pomoći, živ prevezen u Urgentni centar.
 
Trenutno se medicinsko osoblje Urgentnog centra bori za njegov život.
 
Izvođač radova nije najavio niti je planirao radne aktivnosti za današnji dan, u kojima bi se koristila radna platforma.
 
O razlozima podizanja platforme od strane navedenog radnika nije moguće dati pretpostavke i to će biti predmet dalje procedure i prikupljanja informacija
nadležnih institucija.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija