Rusima pokušali da prodaju lažni srpski sir

Svi koji učestvuju u reeksportu robe biće najstrože kažnjeni, upozorilo je Ministarstvo poljoprivrede Srbije.
Rusima pokušali da prodaju lažni srpski sir
Foto: 021.rs
Ministarstvo se oglasilo povodom informacije da je došlo do reeksporta sira na tržište Rusije.
 
"Naglašavamo da je reč o proizvodu za koji je utvrđeno da uopšte nije sir i da je sam proces proizvodnje sporan, ali i da se nije ni našao na unutrašnjem tržištu Srbije. Sumnja se da je reč o potpunom falsifikovanju dokumentacije izvršenom van granica Srbije zbog čega se vodi i intenzivna istraga", navodi se u saopštenju.
 
Najavljeno je da će Ministarstvo poljoprivrede sa ostalim nadležnim organima vrlo brzo izaći sa rezultatima istage o reeksportu spornog proizvoda.
 
"Poručujemo svim neodgovornim pojedincima da će kao i u prethodnim otkrivenim slučajevima reeskporta odgovor države biti odlučan sa najstrožim mogućim kaznama. Interesi Srbije biće zaštićeni u potpunosti", istaklo je Ministarstvo poljoprivrede.
  • \

    01.12.2018 07:59
    \
    Za šećer u EU vlast u Vojvodini, za sir Rusima - kazna.

    Smrdojvodino smrdljiva.
  • \

    30.11.2018 01:13
    \
    Za šećer u EU vlast u Vojvodini, za sir Rusima - kazna.

  • Miloš

    30.11.2018 00:08
    Poštenjačine
    Svi znaju da Sremska Mlekara nema proizvodnju vec se iskljucivo bavi svercom. Svi znaju da su pravi vlasnici Rade Basta i njegov partner Dragan Stankovic bliski saradnici Dragana Markovica Palme i Ivice Tonceva. Sremska Mlekara je samo vrh ledenog brega sta ova ekipa radi sa Jugoremedijom,trgovinom lekovima a u tesnoj saradnji sa drzavnim sekretarom Draganom Stevanovicem Bosketom u sumnjivim okolnostima su kupili i Duvansku Industriju Bujanovac i ko zna sta tek tamo rade. Klasicna saradnja danasnje vlasti i mafije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija