Ubijen vlasnik kockarnice "Havana" na Zvezdari

Vladimir Popović (43) ubijen je noćas u jednom kafiću na Zvezdari u Beogradu.
Ubijen vlasnik kockarnice "Havana" na Zvezdari
Foto: 021.rs
Dvadesettrogodišnji muškarac, koji je bio u tom kafiću u vreme pucnjave, ranjen je u nogu i prebačen je u Urgentni centar.
 
Kako saznaje N1, dvojica maskiranih muškaraca ušla su u kafić i iz automatskog oružja ispalili više hitaca u Popovića. Napadači su potom pobegli automobilom marke "audi" u nepoznatom pravcu.
 
Ubijeni Popović poznat je kao blizak saradnik Luke Bojovića i Filipa Koraća.
 
Policija je proglasila akciju "Vihor" i traga za osumnjičenima. Jake policijske snage su bile svuda po gradu, čak i na Gazeli su se proveravala sumnjivija vozila, prvenstveno crna i marke "audi".
 
Vladimir Popović Pop, vlasnik beogradske kockarnice "Havana", hapšen je prošle godine sa žandarmom Vojislavom Kostićem i Daliborom Đorićem zbog iznude i prebijanja biznismena iz Beograda koji je odbio da prihvati izmišljeni dug od 110.000 evra prema njima. 
  • Emi

    02.12.2018 11:14
    Opet se crnogorska mafija obračunava kod nas. Zabraniti ulazak i boravak svim licima iz Crne Gore za koje se osnovano sumnja da imaju veze sa organizovanim kriminalom, Mi manje državice ni više kriminalaca po glavi stanovnika.
  • C-3PO

    02.12.2018 09:48
    Ludilo mozga
    Nista se ne brinite, bezbedni smo. Istina je, cuo sam na Pinku i Happy-ju...
  • Cubi

    02.12.2018 09:45
    Ko koordinira akciju "Vihor" jel mozda inspektor Stupar?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.