Šestorica uhapšeni jer su tukli i izboli učenike Dvanaeste beogradske gimnazije

Beogradska policija uhapsila je S. D. (20), J. N. (20), J. O. (21), M. N. (21), P. G. (19) i J. J. (22) zbog nasilničkog ponašanja.
Oni se sumnjiče da su sinoć u Ulici Jove Ilića, iza Dvanaeste beogradske gimnazije, nakon verbalne svađe, dvojicu učenika ove škole više puta udarili rukama i nogama, a jednog od njih uboli nožem.
 
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivčnu prijavu, biti privedeni Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu. 
 
Podsetimo, incident se dogodio juče oko 16 časova na Voždovcu. Jedan od učenika (18) uboden je nožem u leđa, a njegov vršnjak lakše je povređen. Obojica su nakon zbrinjavanja u bolnici pušeni na kućno lečenje.
 
Kako je "Blic" pisao, povređeni su učenici četvrte godine gimnazije, napala ih je grupa od pet-šest bivših đaka te škole, a povod je navodno prekrečeni grafit jedne navijačke grupe. Prema priči okupljenih kod "spornog" grafita, dvojica učenika su pokušala sprejom da precrtaju grafit kada je došla grupa starijih mladića, napala ih i povredila.
  • Rrrr

    07.12.2018 13:28
    Marva
    Šabani klasični treba ih kamenolom !!!!Da tucaju kamen i da jedu jednom dnevno !!! Imaju viška energije a troše je pogrešno!!!
  • Sramota

    07.12.2018 12:39
    Ju!!
    Pa deco jel vas taj fudbal hrani, skoluje, pravi??
    Koji vam je?? Bolje tu energiju da trosite na muvanje neki cura!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija