Tužilaštvo ispituje slučaj zamenika gradonačelnika Bora i maloletne devojčice

Više javno tužilaštvo u Zaječaru dalo je nalog Policijskoj upravi u Boru za prikupljanje dodatnih obaveštenja protiv Branka Perića, koji je i dalje aktuelni zamenik gradonačelnika grada Bora.
Tužilaštvo ispituje slučaj zamenika gradonačelnika Bora i maloletne devojčice
Foto: Pixabay
Kako pišu "Novosti", on se našao u centru skandala, jer su na Fejsbuku osvanule fotografije na kojima se on grli i ljubi sa petnaestogodišnjom devojčicom.
 
Slike su ubrzo sklonjene, ali ih je, u međuvremenu, video i "skinuo" veliki broj korisnika ove društvene mreže.
 
Perić je podneo ostavku na mesto zamenika gradonačelnika Bora i posle svega je izjavio da je fotografija njegovog poljupca sa devojčicom nastala kada joj je čestitao na dobro urađenom poslu. 
 
"Imali smo skup u lokalnom Domu kulture i tu su bile devojčice, koje su ukrašavale salu. Ušao sam i video da su posao obavile odlično, zbog čega sam im čestitao", navodno je izjavio Perić.
 
On je tvrdio i da se sa ostalim devojkama, koje su bile angažovane, pozdravio na sličan način.
 
Međutim, nakon što su fotografije dospele u javnost, u ceo slučaj se umešala i policija.
 
"Devojčica je negirala da je imala bilo kakav odnos sa tim funkcionerom", rekao nam je izvor iz istrage. Kako je devojčica starija od 14 godina, nema krivičnog dela obljube nad detetom.
  • DonJuan

    07.12.2018 17:17
    Moze da ispituje koliko god hoce, elemenata krivincog dela nema, devojcica je po zakonu dovoljno stara da ima odnose s kim hoce, a naravno da ne bi bila s nekim dedom koji nije fukcioner, i to je dovoljno zrela da shvati haahahahaha
  • Futog

    07.12.2018 17:09
    Www
    Gradonacelnik je takodje kriv! On ga je birao!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija