Kesić na poziv Studija B: Prijatno i sram vas bilo

Novinar i voditelj emisije "24 minuta" Zoran Kesić primio je telefonski poziv sa Studija B, gde ga pozivaju na televizijski duel u emisiji "Panorama", a u kojem bi, osim njega, gost bio i urednik tabloida "Informer" Dragan J. Vučićević.
Razgovor je bio snimljen, a potom se pojavio i na društvenim mrežama, nakon čega je postao viralan.
 
"Ne, taman posla", glasio je odgovor Kesića na pitanje da li bi gostovao u emisiji medija koji je prethodnih dana skrenuo pažnju na sebe zbog pristrasnog izveštavanja sa protesta "Stop krvavim košuljama", ali i zbog nastupa u javnosti direktorke i urednice televizije Ivane Vučićević.
 
"Pa kako mislite zašto ne bih? Zašto bih sedeo u istoj prostoriji sa takvom osobom? Možda ako se ta osoba malo promeni, postane savesna... A što dovodite takve ljude na televiziju?", upitao je Kesić.
 
Popularni voditelj je podsetio da je nekada i sam radio u tom mediju, i "da nikada nije bilo ovako gadno". Na konstataciju Kesića da se Studio B pretvorio u "informativnu službu Srpske napredne stranke", novinarka sa druge strane telefonske linije odgovorila mu je da je Studio B, kada je on radio na tom mediju, bio "informativna služba Srpskog pokreta obnove"
 
Telefonski razgovor završen je Kesićevim rečima: "Prijatno i sram vas bilo".
 
Poslušajte ceo razgovor: 
 
 
Kesić je pre nekoliko dana poručio da je "današnji Studio B imitacija Miloševićeve 'TV Bastilje'". 
 
"Danas gledajući 'moj' Studio B, osećam samo tugu i prezir", rekao je Kesić za "Danas".
 
  • Marko

    15.12.2018 13:52
    Zoki svaka ti čast. Mora se neukusu reći NE.
  • Pokojni Čika Franja

    15.12.2018 12:34
    ipAk, postoji svetlost u taMi
    Dok je ljudi poput Zorana Kesića, biće i nade... živeo!!!
  • Mарина

    15.12.2018 11:19
    Oво духовито ко нелечени шуљ, шала комика за ретарде.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija