REM usvojio promenu vlasnika televizija O2 i Prva

Savet Regulatornog tela za elektronske medije (REM) doneo je rešenje da se promenom vlasničke strukture Prve televizije d.o.o. i Radio-difuznog preduzeća B92 a.d. iz Beograda ne narušava medijski pluralizam, saopštilo je danas Udruženje novinara Srbije (UNS).
REM usvojio promenu vlasnika televizija O2 i Prva
Foto: Pixabay
Na sajtu REM-a objavljeno je da su ta preduzeća 11. decembra podnela prijavu promene vlasničke strukture.
 
"Promena, kako se navodi u rešenjima, sastoji se u tome što je novi vlasnik sa 100 odsto udela, umesto društva Antenna Serbia BV iz Holandije koje je do sada indirektno bilo vlasnik, privredno društvo Kopernikus Corporation Ltd. sa Kipra", navodi se u saopštenju UNS-a.
 
U prijavi se navodi da su osnivači Kopernikus Corporation Ltd. sa Kipra Srđan Milovanović sa 50 odsto vlasništva i Kopernikus Corporation BV iz Holandije sa ostalih 50 odsto, dok je vlasnik 100 odsto udela u kapitalu tog društva Srđan Milovanović.
  • Pedja

    14.12.2018 18:18
    Naravno
    Dok se pravi halabuka oko Kosova, ekipa u potaji radi pravi posao. Zar mislite da će vam sve ovo biti zaboravljeno?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija