"Putevi Srbije": Putari na terenu 24 sata, saobraćaj normalizovan

Autoputevi i svi državni putevi prvog i drugog reda, kao i prilazi graničnim prelazima i planinskim centrima su prohodni za saobraćaj i saobraćaj se odvija normalno na celoj teritoriji Srbije, navode u "Putevima Srbije".
"Putevi Srbije": Putari na terenu 24 sata, saobraćaj normalizovan
Foto: 021.rs
Sva raspoloživa mehanizacija i ekipe putara su na terenu 24 časa, spremni da reaguju po potrebi.
 
"Raspolažemo dovoljnim količinama soli, kamenog agregata i rizle kao i hladne asfaltne mase za sanaciju udarnih rupa. 'Putevi Srbije' apeluju na sve učesnike u saobraćaju da ne kreću bez obavezne zimske opreme i da zbog loših vremenskih uslova budu posebno oprezni, poštuju ograničenja brzine i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu", navode u preduzeću.
  • baba Nata

    15.12.2018 10:11
    Ako ne verujete, izvolite poverovati!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.