Uhapšen muškarac koji je "hamerom" izazvao incidente u Beogradu

Beogradska policija uhapsila je A. Š. (39) zbog izazivanja opšte opasnosti i nasilničkog ponašanja, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova.
Uhapšen muškarac koji je "hamerom" izazvao incidente u Beogradu
Foto: 021.rs
Uhapšeni se sumnjiči da je u subotu vozilom "hamer" izazvao nekoliko incidenata.
 
On je najpre u Terazijskom tunelu zakačio i oštetio nekoliko automobila, a potom je, kako se sumnja, prošao Svetogorskom ulicom, gde je na raskrsnici sa Palmotićevom ulicom srušio semafor i stubiće.
 
Nakon toga, on je udario vozilom u kiosk u kojem je bila radnica, koja je lakše povređena, a potom i u zid.
 
Po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva A.Š. je određeno zadržavanje i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.
  • /

    17.12.2018 21:50
    /
    startap komicar sa hamerom/makar i polovnim/

    pa taj zaradjuje vise od influencera i biciklista
  • Nikola

    17.12.2018 21:40
    Posebna sorta
    Ne mogu mu nakačiti da je vozio pijan, ako je bio pijan. Ne izvlači se alkohol u krvi napamet, u pitanju je pouzdana analiza krvi. Advokati imaju sliku stvarnosti kakva im odgovara. Da je nekog ubio, opet bi bio "iskusan" sto ne odgovara za ono sto je uradio. Advokati su zaista posebna sorta...
  • Advokat

    17.12.2018 21:15
    Iskusno pobegao
    Pametan covek sto je pobegao. Mnogoo su vece kazne ako vas uhvate na licu mesta i utvrde da ste pijani, ovako ce proci sa novcanom kaznom i nadoknadom stete. A ne mogu da mu nakace alkohol.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija