Vojni sindikat: Ministarstvo nije dalo da se deci podele paketići

Vojni sindikat Srbije saopštio je da Ministarstvo odbrane nije dozvolilo tom sindikatu da u sali Doma Garde na Topčideru 22. i 23. decembra održi dve pozorišne predstave za oko 800 dece i da im uz Deda Mraza podele novogodišnje paketiće.
Vojni sindikat: Ministarstvo nije dalo da se deci podele paketići
Foto: Pixabay
Navodeći da je ovo još jedan vid diskriminacije, koje Ministarstvo odbrane na čelu sa ministrom Aleksandrom Vulinom sprovodi nad pripadnicima Vojske Srbije, a ovaj put i nad članovima njihovih porodica, Vojni sindikat je najavio da će u vezi sa tim činom diskriminacije pokrenuti postupak sudske zaštite.
 
Sindikat je naveo da Ministarstvo odbrane nije ni "izvršilo svoju obavezu da deci pripadnika Vojske Srbije, starosti do 15 godina, isplati novogodišnju čestitku".
 
"Zbog ovakvog diskriminatorskog ponašanja Ministarstva odbrane, novogodišnju predstavu i dodelu paketića organizovaćemo narednih dana ispred zgrade Ministarstva odbrane, a iskoristićemo tu priliku i pozvati ministra da ispravi svoju grešku i sam se priključi ovoj akciji, koja ima za cilj da decu naših kolega učini srećnijim", naveo je Vojni sindikat.
  • Nezaposlena

    20.12.2018 07:28
    Pa sta
    Ni moje dete nikada.nije dobilo paketic, nikada nije bilo na novogidisnjoj predstavi i nikada nine bilo kod Deda Mraza. I nista mu ne fali.
  • Novosadski disident

    19.12.2018 15:27
    Tetka eto para
    Treba tetki pare vratiti.
  • Bill

    19.12.2018 11:12
    Pa dozvolite čoveku da se "ugradi" u paketiće, pa će i on dozvoliti predaju. Ovako...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija