Ljajić: Idem iz Vlade, ali ću se vratiti

Ministar trgovine, turzima i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je da ostaje pri odluci da se povuče iz Vlade posle izbora, ili eventualne rekonstrukcije, ali da bi "jednog dana mogao da se vrati".
Ljajić: Idem iz Vlade, ali ću se vratiti
Foto: 021
On je za "Kurir" rekao da je glavna zamerka njegovih protivnika u tome što je bio u skoro svim vladama posle 2000. godine.
 
"I zato najmanje što mogu da uradim jeste da se povučem da bih jednog dana mogao da se vratim, što je jedan normalan i prirodan proces u politici", rekao je Ljajić.
 
On je rekao da nije razgovarao sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem o svojoj nedavnoj odluci da ne bude u budućoj Vladi. Ljajić je rekao da bi, da je hteo da podnese ostavku, svakako prvo razgovarao sa Vučićem i sa premijerkom Anom Brnabić "jer tako red nalaže".
 
On je rekao da njegovo neučestvovanje u izvršnoj vlasti "ne znači beg od politike".
 
Kako je rekao, "bio bi suviše veliki luksuz da 30 godina bavljenja politikom i borbe za jednu normalnu i pristojnu Srbiju baci pod noge".
 
"Boriću se koliko mogu protiv politike koje personalizuju Šešelj i Zukorlić, mada su te politike odavno poražene i od srpskog i od bošnjačkog naroda", rekao je Ljajić.
  • znamo vas

    23.12.2018 15:41
    Nema potrebe da preti da će se vratiti. Znamo da neće otići i znamo da će prihvatiti svako sledeće mesto u Vladi.
    To znamo jer se svi ubijaju da budu ministri za 100.000 mesečno . Dovoljna im je plata jer za mandata pokradu milione eur.
  • Stojan

    23.12.2018 15:16
    Rasime spasi me
    Rasime, ostani...
  • miky

    23.12.2018 14:39
    Znamo da ces se vratiti .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija