Stefanović: Na protestu "Jedan u pet miliona" bilo 5.000 građana, to je realna procena

Na protestu "Jedan u pet miliona" koji je u subotu uveče održan u Beogradu bilo je 5.000 građana, rekao je danas ministar policije Nebojša Stefanović, navodeći da je to "realna" procena i "egzaktna matematika".
On je na konferenciji za novinare rekao da je to procena policijske uprave za grad Beograd o broju učesnika protesta.
 
"Neka mi pokažu matematički egzaktno da je drugačije", poručio je Stefanović organizatorima skupa koji su, kako je rekao, uvećali broj okupljenih "deset puta".
 
Koliko je bilo ljudi, odnosno kako je tačno izgledao jučerašnji skup protiv nasilja, možete pogledati u izveštaju OVDE.
 
 
Dodajmo da je jučerašnji skup bio treći protest u centru Beograda protiv nasilja, čiji je povod za organizovanje napad na lidera Levice Srbije Borka Stefanovića i još dvojicu aktivista u Kruševcu. Prvo okupljanje organizovano 8. decembra nazvano je "Stop krvavim košuljama", a drugo, 15. decembra "Hajde da se prebrojimo", zbog izjave predsednika Srbije Aleksandra Vučića da neće uvažiti zahteve demonstranata i ako ih bude pet miliona.
 
Sledeći je zakazan za subotu, 29. decembar.
  • Nebojša iz Beograda

    26.12.2018 20:56
    https://youtu.be/btXmqSzBfs0 jos vam nije jasno?!
  • @dijasporac

    26.12.2018 02:01
    Batice, da zivis ovde, znao bi zasto, masovno odlazenje je i dovelo do ovakve situacije a beogradu svaka cast, nek se potrude malo i vrate veliki dug koji su napravili u moralnom smislu reci.
  • barbara

    25.12.2018 16:02
    pisi kao sto ti je naredjeno, citaj kao sto je napisano

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija