Uhapšeni osumnjičeni za zlostavljanje i ubistvo psa

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su M. Đ. (21) i K. P. (34) zbog sumnje na ubijanje i zlostavljanje životinja.
Uhapšeni osumnjičeni za zlostavljanje i ubistvo psa
Foto: 021.rs
Kako se navodi u saopštenju, sumnja se da je M. Đ. nožem ubio psa, dok je osumnjičena K. P. ceo taj događaj snimila mobilnim telefonom.
 
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.
 
Pokret "Levijatan" objavio je ranije snimak zlostavljanja i ubistva jednog psa. Kako je navedeno, zločin se dogodio u Obrenovcu.
  • 72. specijalna

    30.12.2018 14:19
    Istrebiti
    Otvorite Aleksinačke rudnike i sve psihopate poslati tamo na dugogodišnjeg izdržavanje kazne, bez mogućnosti pomilovanja. Sve sekte zabraniti zakonom, a njihove vođe proterati iz države i zaplenili imovinu!!!!
  • NANA NS

    29.12.2018 23:52
    Šta
    sedešava u glavama mladih ljudi....Ogromne novčane kazne i dugogodišnji zatvor... Mućiti ii ubiti životinju i sve to još snimati mobilnim telefonom....Ne dopire mi do mozga.... Gde živimo, kako odgajamo decu...ili ćemo opet okriviti nekog trećeg....Društvo je u haosu...da li zato nedužne i nezaštićene životinje treba da ispaštaju... Ponavljam, velika kazna i najgori zatvor i da vidite kako će se sve dovesti do reda...
  • Veki

    29.12.2018 20:40
    Bravo za Levitijan sto se bore za jadne zivotinje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija