Sedma žrtva sudara voza i autobusa kod Niša

V.Đ. (65), koji je teško povređen krajem decembra u sudaru voza i autobusa na pružnom prelazu u Donjem Međurovu, preminuo je prošle noći u niškoj bolnici i on je sedma žrtva nesreće kod Niša.
Sedma žrtva sudara voza i autobusa kod Niša
Foto: Screenshot
Nakon višednevne borbe lekara u KC Niš došlo je do naglog pogoršanja zdravstvenog stanja V.Đ. (65), koji je uprkos svim naporima lekara, prošle noći, nažalost podlegao povredama, saopšteno je iz bolnice.
 
Kako se navodi, pacijent je imao višestruki prelom karlice i rebara. Tokom noći došlo je do akutnog popuštanja plućne funkcije, a rano jutros i do srčanog zastoja. I nakon svih pokušaja reanimacije, pacijent je preminuo, navodi se u saopštenju.
 
Uhapšen vozač autobusa
 
Vozač autobusa je uhapšen i određen mu je pritvor. Posle oporavka od povreda, on je 31. decembra saslušan i određen mu je pritvor do 30 dana.
 
Vozač se sumnjiči za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja, za koje je zaprećena kazna od jedne do osam godina, saopšteno je iz Osnovnog javnog tužilšatva u Nišu.
 
Železnička nesreća na pružnom prelazu bez rampe kod Niša dogodila se 21. decembra. Od siline udarca voz je prepolovio autobus.
  • Goca

    04.01.2019 08:05
    iz mog iskustva
    Mnogo puta sam prosla ovaj prelaz i uvek me jeza hvatala, i svi u automobilu cetvoro oci otvorimo. Medjutim, sta je problem? Taj predeo je u ravnici, nedaleko je Juzna Morava i cesto ima magle. Pogotovo ujutru kao tog kobnog dana. A da ne pricam o tome kako je pruga na brdascu koje onaj ko je na putu treba da prevali. Nocna mora za one sa losijim vozilima. Eto malo informacija da znate o kakvom se prelazu radi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.