Održan još jedan protest u Kuršumliji protiv vlasti

Oko stotinu građana Kuršumlije učestvovalo je u protestnoj šetnji zbog vlasti Srpske napredne stranke u tom mestu.
Održan još jedan protest u Kuršumliji protiv vlasti
Foto: Screenshot
Oni su nosili transparente na kojima je pisalo "Lopov lopova uvek štiti", "Ja sam M16" i druge, duvali u pištaljke, a neki među njima imali su i žute prsluke.
 
Uzvikujući parole tražili su promenu "nesposobne i nepoštene vlasti koja nije ispunila nijedno predizborno obećanje dato Kuršumličanima". 
 
Odbornik Dveri u lokalnoj skupštini Oliver Milisavljević rekao je građanima ispred zgrade opštine da Kuršumlija propada zbog nezaposlenosti i siromaštva i da je poslednji čas da se "smeni nesposobna opštinska SNS vlast koja nije obezbedila nova radna mesta". 
 
Kao podrška komšijama večeras je sa Kuršumličanima šetala i grupa Prokupčana koja sa žutim prslucima već nedelju dana nezadovoljna vlašću SNS-a u znak podrške demonstrantima u Beogradu svako veče šeta prokupačkim ulicama. 
 
Kako je rečeno, Kuršumličani će uzvratiti podršku i pridružiti se Prokupčanima u protestnoj šetnji centrom Prokuplja neke od narednih večeri. 
 
Organizatori večerašnjeg, drugog po redu protesta u Kuršumliji najavili su sledeći za četvrtak 10. januara u 18 sati.
  • marko

    04.01.2019 11:47
    Izdajnici
    Dzaba izbori i glasanje kad oni namestaju izbore a policija umesana u sve...dok ne dodju svesti sami policajci i okrenu ledja sns kriminalcima ovde ce izbiti gradjanski rat.sto njima i jeste cilj
  • Армаггедон

    04.01.2019 08:34
    Драги гласачи,избори су највероватније у марту.Засучите рукаве и крените већ сад да убеђујете људе да изађу на гласање.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija