Zapalio se automobil kojim se ekipa "Vremena" vraćala sa KiM

Automobil kojim se novinarska ekipa "Vremena" vraćala iz Kosovske Mitrovice zapalio se i izgoreo pred administrativnim prelazom Jarinje, saopštio je kolegijum tog beogradskog nedeljnika.
Zapalio se automobil kojim se ekipa "Vremena" vraćala sa KiM
Foto: Pixabay (ilustracija)
U večernjim časovima 4. januara zapalio se automobil u kome se nalazila tročlana ekipa Vremena i kolega iz frankofonog portala Le Courrier des Balkans, saopštio je kolegijum Vremena. Kola su buknula iznenada, a četvoro kolega bezbedno je napustilo vozilo. Automobil je potpuno uništen, navodi se u saopštenju.
 
Ekipa Vremena boravila je u Kosovskoj Mitrovici zbog intervjua sa urednicom portala KosSev Tatjanom Lazarević.
 
Prethodnog dana, dodaje se, kola su bila parkirana na hotelskom parkingu.
 
Kad je vatra izbila, intervenisali su vatrogasci, policija iz Leposavića uzela je izjave članova ekipe, a obavljen je i preliminarni uviđaj.
  • Vule

    05.01.2019 19:50
    Pitanja
    Kakvo je auto u pitanju, koliko je staro, da li ima PP aparat...
  • Goran

    05.01.2019 18:21
    Ma, slucajno...
    A sada forenzika da vas vidim. Da li je neko polio vozilo necim, da li su instalacije ili... Danas se u celom svetu to lako utvrdi. Sve ostalo ne prihvatamo.
  • Slučajno

    05.01.2019 17:37
    ?
    Krenulo.
    Pravda za novinare!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija