Putin odlikovao Vučića ordenom Aleksandra Nevskog

Predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao je ukaz o odlikovanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića ordenom Aleksandra Nevskog za veliki doprinos razvoju saradnje dve države, javila je pres služba Kremlja, preneo je Sputnjik.
Putin odlikovao Vučića ordenom Aleksandra Nevskog
Foto: Dragan Perišić
"Šef ruske države je potpisao ukaz o nagrađivanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića ordenom Aleksandra Nevskog za veliki lični doprinos razvoju višestrane saradnje sa Ruskom Federacijom", navodi se u saopštenju.
 
Mediji su u oktobru pisali da će Vučić biti odlikovan jednim od najvećih ruskih priznanja koje retko dobijaju strani državljani, a posle 100 godina orden je dodeljen državljaninu Srbije, naveo je Sputnjik.
 
Orden Svetog Aleksandra Nevskog, dobili su, između ostalih, Milan Obrenović, Aleksandar Кarađorđević, a poslednji put je dodeljen Nikoli Pašiću.
  • Stav

    09.01.2019 22:06
    Farsa
    Sta se sve desava u Srbiji, ako nisam umro onda sam u Matriksu.
  • Sedobradi

    07.01.2019 22:54
    Sramota i velika greška.
    Ne može se sedeti na dve stolice i izigravati stražnjični termostat dvema stranama.
    Ordeni se daju ljudima koji imaju one dve muške loptice.
  • Sever Srbije

    07.01.2019 19:32
    White
    Ako je ovo sorosev sajt onda ni tada nisam pogresio tu sam da miseve kao ti vracam u rupe. Ako je cenzura i ovde (koju ti zelis)onda ste rezimski sajt. Uzivam kako se tresete na spomen Rusije a i Srbije. Zivela Srbija a svi vi tudji i ne dobronamerni istoj ste dobro dosli!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.