Obezglavljeno telo muškarca pronađeno u Šapcu

Telo muškarca bez glave pronađeno je u dvorištu porodične kuće u šabačkom naselju Čavić, prenosi RTS.
Obezglavljeno telo muškarca pronađeno u Šapcu
Foto: Pixabay
Pretpostavlja se da su psi nakon smrti vlasnika, raskomadali telo, javlja TV Šabac.
 
Na lice mesta izašao je viši javni tužilac, a prema nezvaničnim informacijama, reč je o muškarcu čiji su inicijali D.P. (57).
 
TV Šabac navodi da je telo u dvorištu primetio komšija koji je i pozvao policiju, i da je malo verovatno da je u pitanju ubistvo, pa se pretpostavlja da su psi nakon smrti vlasnika, raskomadali telo.
 
Prema saznanjima TV Šabac, glava je pronađena u obližnjem kombiju u koji su je psi uneli.
 
Delovi nesrećnog čoveka pronađeni su i u boksevima u kojima žive psi. Kako je smrt nastupila pod sumnjivim okolnostima obaveštena je i forenzika iz Beograda, koja će i nastaviti uviđaj.
  • /

    12.01.2019 11:55
    /
    cudni neki psi
    da nisu trenirani za takve stvari pod uslovom da su uspeli da ga obezglave
  • Ух

    12.01.2019 10:52
    Стани мало... Пси УНЕЛИ главу у КОМБИ? Пси свом власнику откинули главу? Како су успели да одвоје главу од тела, да ли то они уопште могу да ураде?! Ова прича смрди. Не верујем да су животиње способне за толико насиље, а нарочито не оне које човек храни и воли.
  • Cane liman

    12.01.2019 08:42
    Fine kuce...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija