Bujošević ostaje generalni direktor RTS narednih šest meseci

Generalni direktor Radio-televizije Srbije (RTS) Dragan Bujošević ostaće na toj funkiciji i narednih šest meseci, iako će sutra, 15. januara steći uslov za odlazak u starosnu penziju, objavio je RTS.
Tu odluku doneo je Upravni odbor RTS-a, što će Bujoševiću omogućiti da upravlja tim medijem i kad napuni 65 godina. "Na osnovu ove Odluke, ovlašćuje se predsednik UO JMU RTS prof. dr Vladimir Vuletić da sa generalnim direktorom JMU RTS Draganom Bujoševićem zaključi odgovarajući sporazum o nastavku rada", navodi se u odluci.
 
Bujošević je rođen 15. januara 1954. godine, što znači da će sutra napuniti 65 godina i steći uslov za odlazak u penziju. On je na čelu RTS od 5. maja 2015. godine.
  • Novosađanka

    14.01.2019 22:00
    Eeee
    To ćemo još videti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija