Putina će čuvati 7.000 srpskih policajaca

Predsednika Rusije Vladimira Putina, koji u Srbiju stiže u četvrtak, 17. januara, čuvaće više hiljada srpskih policajaca, a spekuliše se o brojki od čak 7.000, piše današnja "Politika".
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova preduzeće maksimalne mere obezbeđenja, koje će dovesti i do izmene režima saobraćaja u određenim delovima Beograda. Takođe se spekuliše da je u Beograd već stiglo oko 250 ruskih specijalaca i lično obezbeđenje ruskog predsednika.
 
Oni navodno proveravaju putanju kojom će se kretati Putin, mesta sastanka, klima-uređaje, hranu, internet, itd. Biće zavarivani i šahtovi, a snajperisti će biti raspoređeni po najvišim krovovima zgrada u Beogradu.
 
Ruski obaveštajci navodno dolaze i s razvijenom tehnologijom za sprečavanje napada dronom, što je oprema koju Srbija nema, piše "Politika".
 
U obezbeđenju Putina učestvovaće i Vojska Srbije. Tri srpska "Miga" trebalo bi da prate avion predsednika Rusije od momenta kada uđe u vazdušni prostor Srbije, a do tada će na njega motriti ruska protivvazdušna odbrana.
  • PeTejac

    16.01.2019 07:53
    Koja glupost! Sedam hiljada? Tvrdim da takvih nemamo ni 7 stotina (brojem: 700)!
    Samo klepetenje...
  • trt

    15.01.2019 18:57
    !
    I onda se dušebrižnici, patriJote i mrzitelji bune što treba platiti policiju (u puno manjem broju) da bi njihovi sugrađani prošetali ulicama svog grada tokom Parade ponosa, a da ih niko ne isprebija ili ne ubije dok šetaju svojim gradom i državom čiji su građani!
    Sada im ne smeta što od svojih poreskih izdavanja plaćaju skoro 10.000 policajaca? To kao populacija manjeg grada.
  • Badza

    15.01.2019 12:51
    Opet policija
    u prvom planu,a gde je vojska? Jadan smo mi narod!!!!1

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija