Sneško Belić zaustavio voz kod Prokuplja

Putnički voz koji saobraća na relaciji Niš - Prokuplje gotovo pola sata je stajao na ulazu u Prokuplje, nedaleko od železničke stanice, zbog velikog Sneška Belića kojeg je neko napravio na šinama, saopštili su danas iz prokupačke policije.
Sneško Belić zaustavio voz kod Prokuplja
Foto: Pixabay (ilustracija)
Prema policijskim navodima, mašinovodja koji nije mogao da prodje od "snežne skulpture" obavestio je policiju i zatim je ona "organizovala deblokadu pruge" pa je voz nesmetano nastavio put.
 
Policija je sprovela istragu, ali nije uspela da pronadje onog ko je snegom zaustavio voz. 
 
Žitelji prokupačkog naselja Garić, u kome se incident dogodio, kažu da su Sneška na šinama napravila deca.
  • Jadranko

    17.01.2019 19:30
    Trebalo je snešku da stave vozačku kapu, onda bi voz bez problema smeo da ga pregazi.
  • Branko

    16.01.2019 23:00
    Pa zar se njima deca igraju na pruzi i tu prave Sneska? Mozda su mogla i na auto putu! Licno smatram da to nisu bili oni koje ja nazivam i smatram decom, kao i da se policija nije previse umorila prilikom te njihove istrage, a bilo bi vrlo svrsishodno da neko zbog te glupe sale bude kaznjen odgovarajucim drustveno korisnim radom, tek toliko da razmisli sledeci put kada krene da se igra.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija