VIDEO: Olivera Zekić ispred REM-a Bošku Obradoviću: Marš odavde

Nekoliko članova pokreta Dveri krenulo je od televizije Pink, do zgrade Regulatornog tela za elektronske medije i Informera, odakle su se pridružili protestu "Jedan od pet miliona".
VIDEO: Olivera Zekić ispred REM-a Bošku Obradoviću: Marš odavde
Foto: Screenshot
Ispred REM-a došlo je do verbalnog sukoba između lidera Dveri i članice tog tela Olivere Zekić.
 
Predsednik Dveri Boško Obradović rekao je da prva odluka nove vlasti mora da bude ukidanje frekvencije TV Pink, jer je to oličenje medijskog kriminala, a da će njen direktor Željko Mitrović morati da odgovara. Lider Dveri nosio je lutku koja predstavljaja predsednika Srbije Aleksandra Vučića u zatvorskom odelu, a ispred prostorija regulatornog tela verbalno se sukobio sa predstavnicom REM Oliverom Zekić. 
 
Zekićeva je izašla i rekla im "ovde za fašiste nema mesta" i da produže dalje. Konverzacija je išla tako da je Obradović Zekićevu pitao da li je pila nešto, na šta mu je ona odgovorila "a na čemu ste vi". Predstavnica regulatornog tela zatim je nekoliko puta rekla "marš odavde", dodajući da "nema razgovora sa fašistima". Ocenila je da vrše pritisak na regulatorno telo, i da stojeći tu ugrožavaju nezavisnost te institucije. Preporučila je Obradoviću da ode na psihijatriju da, kako je rekla, ustanove zašto ima problem sa ženama i slabijim polom.
 
Boško Obradović ju je nazvao "još jednom Vučićevom Barbarom", a Zekićeva njega "Hitlerom".
 
Obradović je rekao da će i ona morati da odgovara za bruku srpskih medija, jer uništavaju "zdravlje ove nacije" i da je to što je večeras uradila "dirljiva glumačka epizoda". Obradović je rekao da nema pravo da zaustavlja slobodne građane koji šetaju i koji su došli da izraze protest protiv "zločinačke organizacije, koja dozvoljava medijski zločin".
  • Z

    20.01.2019 21:29
    U pravu je, lik jeste fašista i nema šta da traži na protestima.
    Ako takvima dozvolimo da preovladaju na ovim protestima, onda smo vozdra, opet će nas maltretirati desničari kompleksaši, kao i ovaj što je trenutno na vlasti.
    Treba da budemo pametni i dobro razmislimo, ne treba nam novi vođa, u ovom slučaju još gori.
    Potrebne su nam funkcionalne institucije, pravna država, i sloboda u svakom smislu, a ne samovolja ovakvog polusveta. Sa Boškom i sličnima tako nešto nećemo postići, jer to znači da relativizujemo sve, a to je pogubno.
    Ne trebaju nam četnici na protestima!
    Smrt fašizmu, živela sloboda!
  • Pravi Opalim te g...

    20.01.2019 12:02
    Bravo. Treba neko da mu kaze. Ovo sa lton i setnjom je populizam, videla zaba...A vi iz ds-a opet placite zbog belih listica. Zasluzeni su . Da podsetim da Djilas drzi licence za rijaliti dok je bivsi veliki demorata jedan od Vucicevih savetnika. Inace, ds vecito puca sebi u nogu kao da su debili, Ovoga puta je to ova koallicija ds-dveri. Slucajno? Da li su oni stvarno opozicija? Ostali clanovi demorkatske stanke sto cutite?
  • exNovi Sad

    20.01.2019 08:56
    Odvratni su oboje,

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.