Na prodaju dva pogona Goše u Smederevskoj Palanci

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju zajedničke imovine "Goša - fabrike za proizvodnju alata i mašina" i "Goša - fabrike drumskih vozila" - obe u stečaju.
 Na prodaju dva pogona Goše u Smederevskoj Palanci
Foto: Screenshot
Na prodaju je alatnica i mašinska radionioca. Početna cena alatnice je 22,8 miliona dinara dok je mašinska radionica sa opremom ponuđena za 40,9 miliona dinara, a oba objekta nalaze se u Smederevskoj Palanci.
 
Depoziti za učešće u kupovini za ova dva objekta sa opremom su 10,1 milion odnosno 18 miliona dinara. Javno nadmetanje zakazano je za 13. februar ove godine.
  • Boki

    22.01.2019 02:37
    ...ono kad u već streljane - idu da ispale još po metak...!
  • Perkov Miskov

    22.01.2019 02:34
    Ilirska 8
    Kako je 3700 ovakvih fabrika radilo u Jugoslaviji nismo mogli da napravimo masine za izvoz. Tito je bio i ostace jedini koji je sve ovo sa narodom ostvario a vi sa Amerima unistili.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.