Širom Srbije krali tehniku i nadgrobne spomenike

Beogradska policija uhapsila je S.S. (25), D.S. (30), N.D. (24) i M.J. (26) zbog sumnje da su na teritoriji Beograda i još nekoliko gradova u Srbiji izvršili jedanaest krađa i pet teških krađa.
Širom Srbije krali tehniku i nadgrobne spomenike
Foto: 021.rs (ilustracija)
Oni se terete da su obijali kuće na teritoriji Stare Pazove i Nove Pazove i iz njih odnosili televizore i druge tehničke uređaje, kao i da su  na teritoriji Kovina, Stare Pazove i Smedereva, krali nadgrobne ploče i delove nadgrobnih spomenika.  
 
Prilikom pretresa stana osumnjičenog S.S. u okolini Pančeva, pronađeno je više predmeta za koje se sumnja da su ukradeni iz jedne kamenorezačke radnje u Borči, kao i četiri televizora.
 
Svima je određeno zadržavanje u trajanju od 48 časova, a protiv njih će biti podnete krivične prijave.
  • Halo Bing?

    22.01.2019 14:36
    Obilazite groblja
    Samo situacije koje ja znam, za spomenike na groblju u Srbobranu, koji se retko obilaze, govore dovoljno koliko je ovo raširen biznis.
    Ploča se odvoji, obrusi u nečijoj garaži i izvozi u Mađarsku kao kvalitetan mermer.

    Toliko o ovom narodu, njegovoj tradiciji, etici, moralu, slavama, crkvi, dr\avi i njenim službama pravoslavlju itd. isl.

    Ko ne ume da sačuva groblja, a hteo bi da sačuva deželu?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija