Otežan saobraćaj na putevima u Srbiji, koristiti puteve višeg prioriteta

Vozače na putevima u Srbiji danas očekuju otežani uslovi saobraćaja zbog snega, te je neophodno imati svu zimsku opremu, upozoravaju iz AMSS-a.
Otežan saobraćaj na putevima u Srbiji, koristiti puteve višeg prioriteta
Foto: Pixabay
Potrebno je da vozači u svakoj mogućoj prilici koriste puteve višeg prioriteta.
 
Na naplatnim rampama na autoputevima nema zadržavanja. 
 
Prema podacima granične policije, na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za putnička vozila. Kamioni na Horgošu čekaju oko četiri sata, na Kelebiji tri sata, na Batrovcima oko devet sati a na Šidu šest sati. 
 
Na brojnim deonicama na putevima u Srbiji u toku su radovi, pa je na tim mestima potreban dodatni oprez i poštovanje saobraćajne signalizacije, upozorio je AMSS. Takođe, na određenim deonicama zabranjen je saobraćaj kamiona s prikolicom i šlepera.
  • Piško

    24.01.2019 10:40
    ...
    Narod uzeo auto za hiljadu evra pa misli da sa njim dolazi i infrastruktura.
  • Tnf

    24.01.2019 08:35
    Ddd
    Grad u haosu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prikuplja se novac za plaćanje kazne Aide Ćorović

Feministička antifašistička mreža (FAM) pozvala je građane da doniraju novac kako bi platili kaznu za Aidu Ćorović i sprečili njen odlazak na odsluženje dvomesečne zatvorske kazne od petka 22. marta.