Siniša Mali vodi Koordinaciono telo za suzbijanje sive ekonomije

Vlada Srbije odlučila je da se formira Koordinaciono telo za suzbijanje sive ekonomije.
Siniša Mali vodi Koordinaciono telo za suzbijanje sive ekonomije
Foto: Screenshot
Kako se navodi, cilj je usklađivanje rada organa državne uprave i usmeravanje aktivnosti koje se odnose na pripremu, reviziju i primenu Nacionalnog programa za suzbijanje sive ekonomije, sa pratećim akcionim planom.
 
Za predsednika Koordinacionog tela imenovan je ministar finansija Siniša Mali, a za njegovog zamenika ministar poljoprivede Branislav Nedimović.
  • StAV

    29.01.2019 17:16
    Cirkus se nastavlja
    Sedi ministre na kafu u Promenadu. Videces ljude koji rade a poslove su dobili preko oglasa sa drustvenih mreza. Rade po 2-3 sata dnevno i to je to. Novac dobijaju na ruke i moraju da cute. Necu dalje da pisem, skupljam dokaze pa cemo videti koliko ste efikasni.
  • Predragg

    26.01.2019 01:11
    Gosopodar Vucic birao je najpostenijeg u SNSu. Mislite da je to lako?
  • ???

    25.01.2019 22:49
    pitanje
    Da li bi stavili kozu da čuva kupus?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija