Pojavili se lažni profili Nebojše Stefanovića na Fejsbuku

Ministarstvo unutrašnjih poslova obavestilo je javnost da su se na društvenoj mreži Fejsbuk pojavili lažni profili sa fotografijama i imenom potpredsednika Vlade Republike Srbije i ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića.
Pojavili se lažni profili Nebojše Stefanovića na Fejsbuku
Foto: 021.rs
Zbog mogućih zloupotreba, Ministarstvo unutrašnjih poslova obaveštava javnost da ministar Stefanović poseduje zvaničan profil na Tviteru, kao i zvaničnu stranicu na Fejsbuku, ali nema privatni profil ni na jednoj društvenoj mreži, niti će ih u budućnosti otvarati.
 
Svi ostali profili, osim dva navedena zvanična i verifikovana naloga, na bilo kojoj od društvenih mreža, su lažni, navodi se u saopštenju.
  • Pljuc

    28.01.2019 21:13
    Stefanovič je original; sve ostalo je falsifikat!
    Da nisam stogodj pomesao?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija