Tomislav Nikolić dobio tri pomoćnika

Vlada Srbije postavila je tri vršioca dužnosti pomoćnika direktora kancelarije Nacionalnog saveta za saradnju sa Rusijom i Kinom.
Tomislav Nikolić dobio tri pomoćnika
Foto: Medija centar Beograd
Vlada Srbije postavila je Gordanu Jakšić, Milana Miloševića i Jelenu Milićević Proroković za vršioce dužnosti pomoćnika direktora kancelarije Nacionalnog saveta za saradnju sa Kinom i Rusijom, objavljeno je na sajtu Vlade. 
 
Ukupan broj sistematizovanih radnih mesta u Kancelariji Nacionalnog saveta je 21, od kojih je šest lica na položaju, zatim 22 državna službenika i dva nameštenika. 
 
Sistematizacijom radnih mesta je predviđeno da direktor Kancelarije pored zamenika ima i četiri pomoćnika. 
 
Nacionalni savet za koordinaciju saradnje sa Rusijom i Kinom osnovan je u maju 2017. godine odlukom Vlade Srbije. Savet ima predsednika i članove koji se imenuju posebnim aktom Vlade. Na čelu Nacionalnog saveta je Tomislav Nikolić, bivši predsednik Srbije, a Savet ima devet članova. 
 
U budžetu za 2019. godinu za rad Kancelarije Saveta predviđeno je oko 41,19 miliona dinara.
  • Bobko

    01.02.2019 20:48
    Ns
    Pod hitno to ugasiti. Cisto bacanje para. Nepomaze njemu ni sto pomocnika
  • NS49

    31.01.2019 06:12
    Rusij i Kina nas podržavaju bez ikakvih uslovljavanja koje dobija sa Zapda bukvalno svakodnevno.
    Njihove investicije su sve eće i veće takođe bez uslovljavanja. T. Nikolić je čovek koji nekako nije nikome simpatičan pa ni meni, ali je sigurno bilo razloga da mu se poveća broj zaposlenih zbog proširenja poslova sa ove 2 zemlje.
  • @purgerNS

    30.01.2019 20:01
    ... samo jedan primer navedi. Samo jedan slucaj kada su
    Srbijanci i Crnogorci bili "ono stalno zaljenje...njima treba..njima lose".

    Zna se ko se zali, ko kuka, kome stalno pomoc treba, ... ko bezi brze
    no zec,...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Đilas: Opozicija da povuče svoje izborne liste

Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas pozvao je opoziciju da povuče svoje liste za lokalne izbore 2. juna, jer je jasno "da ne postoje ni minimalni uslovi za održavanje legalnih izbora".