Jedna osoba poginula, petoro povređeno u udesu kod Doljevca, među njima i Zoran Babić

Jedna osoba je poginula, a petoro je povređeno u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se oko 8:30 časova dogodila na autoputu Niš-Leskovac, na naplatnoj stanici Doljevac.
Sudarila su se tri automobila, od kojih je jedan "Koridora Srbije", u kojem se nalazio direktor tog preduzeća Zoran Babić. Kako "Blic" saznaje, u nesreći je poginula za sada neidentifikovana žena koja se nalazila u "opelu" koji je bio u sredini. Žena se nalazila na zadnjem sedištu i bila je vezana pojasom. Nesreća se dogodila na samoj naplatnoj rampi, a kako "Blic" nezvanično saznaje, vozilo u kom je bio Babić bilo je poslednje u koloni koja se sudarila.
 
 
Foto: RTS (Screenshot)
 
Babić ima višestruke prelome butne kosti i pršljena. Nakon dijagnostike u Nišu, Babić je transportovan za Beograd a lečenje će biti nastavljeno u Urgentnom centru. 
 
Direktor KC Niš Zoran Radovanović rekao je za RTS da žena M. S. ima frakturu rebara i povrede kičmenog stuba, u teškom je stanju ali stabilna. 
 
"Od troje lakše povređenih, jedna osoba je puštena na kućno lečenje, a očekuje se da tokom dana i dvoje preostalih takođe bude otpušteno iz Kliničkog centra", dodao je Radovanović. 
 
Među lakše povređenima je i vozač Zorana Babića. 
 
 
Na fotografijama sa lica mesta, koje su objavile Južne vesti, vidi se da je jedan automobil od siline udarca završio nekoliko desetina metara ispred ostalih. Sva tri automobila, uključujući i Babićev, smrskani su u sudaru.
 
 
Foto: A Kostić /Južne vesti
 
 
Uviđaj je u toku i za sada se ne zna šta je uzrok nesreće.
 
Na području Niša i okoline ima dosta guste magle. 
  • Nemanja

    02.02.2019 22:04
    Ne!
    Ljudi, ovo je ubistvo SA UMIŠLJAJEM! Da pojasnim, kakvi god da su nam autoputevi, naplatne rampe imaju adekvatnu signalizaciju. Ne jednom sam krenuo da kočim sa putne brzine tek kod markera za 40kmh i nikada, ali nikada nisam morao oštro da ležem na kočnicu. Dakle, ovde nije postojao ni trenutak namere da se uspori, hteo je da prođe naplatnu rampu sa preko 100kmh. To nije brzina na kojoj ENP može da očita tag. Ko god je koristio ENP zna da mora da uspori na ispod 20kmh, da se "mili" dok tag ne zapišti i rampa krene da se diže. Daklem, "gospodin" direktor i vajni funkcioner SNS je rešio da koristi režim prolaza koji se, po zakonu, odnosi SAMO na vozila pod rotacijom/pratnjom koje mogu da koriste SAMO članovi vlade, a ne bilo kakav direktor bilo kakve "agencije"!
  • Novka

    01.02.2019 16:53
    Užas
    Svi bahato voze pod rotacijom,neka čuvaju svoje živote,pa naravno i nas običnih smrtnika,koji radi njihove 'žurbe"neka krenu na vreme,pa će stići,ako ide državna delegacija znaju se propisi,zaustavi se saobraćaj.A da voze 250km to je ravno ludilu,ali ima ko će to da sankcioniše.Šteta zbog izgubljenog života.Stefanoviću verujemo da ćete se pozabaviti ovakvim bahaćenjem.Plaćam porez slupao i moju imovinu.
  • velja

    01.02.2019 09:58
    @RVosha
    "Jadna zena ."

    Komentar "jadna žena" ima 200 minusa. Pa strašno je kakvih ljudi ima.
    Saučešće porodici...


Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija