I dalje ni traga od ubice Roganovića, objavljen izveštaj sudske medicine o Vilotijeviću

Prvi izveštaj sudske medicine u Austriji, u slučaju ubistva Vladimira Roganovića (31) i ranjavanja Stefana Vilotijevića (23), pokazuje da je Vilotijević imao ogromnu sreću.
Izveštaj pokazuje da je jedan metak, koji je nepoznati napadač ispalio 21. decembra u centru Beča, Vilotijevića pogodio u glavu. Taj metak je otvorio gornji deo lobanje, prošao kroz nju i udario u jednu kost, koja je projektil skrenula i nakon toga izašao iz glave.
 
Da je metak skrenuo samo milimetar u stranu Vilotijević, prema izveštaju lekara sudske medicine, ne bi preživeo napad.
 
Pored toga je jedan drugi projektil, koji je pogodio Vilotijevića u gornji deo tela, prošao kroz telo bez da je oštetio važne organe, niti arteriju. Metak je prošao sa leve strane gornjeg dela trupa i izašao sa desne strane, probivši još i desnu ruku. Pritom su oštećeni živci tako da su ostale posledice po desnu ruku mladića.
 
Ukupno gledano, konstatuju lekari, Vilotijević se nalazi u iznenađujuće dobrom zdravstvenom stanju.
 
U napadu Roganović je ubijen sa više hitaca na licu mesta.
 
Od napadača i dalje nema ni traga, a Vilotijević, kao i jedna treća osoba koja je sa njima bila na ručku, nisu mogli da daju informacije o identitetu ubice.
 
Austrijska policija polazi od toga da se radi o obračunu mafije sa Balkana.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Konkurs za posao u zatvorima u Srbiji

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija raspisala je danas konkurs za prijem u stalni radni odnos u deset kazneno-popravnih ustanova 32 pripadnika Službe za obezbeđenje.

Đilas: Opozicija da povuče svoje izborne liste

Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas pozvao je opoziciju da povuče svoje liste za lokalne izbore 2. juna, jer je jasno "da ne postoje ni minimalni uslovi za održavanje legalnih izbora".