Mihajlović i Vulin optužuju opoziciju za pretnje Vučićevom sinu

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović i ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin osudili su pretnje sinu predsednika Srbije Danilu Vučiću i za to optužili opoziciju.
Mihajlović i Vulin optužuju opoziciju za pretnje Vučićevom sinu
Foto: Pixabay
Mediji su ranije danas objavili da je Vučićevom sinu Danilu S. M. na Fejsbuku pretio vešanjem na banderi, a Mihajlović je pozvala nadležne institucije da reaguju i privedu nasilnike koji prete porodici Aleksandra Vučića.
 
"U Srbiji mora da prestane stvaranje klime, u kojoj je postalo sasvim uobičajeno pretiti nekome smrću, samo zato što se ne slažeš sa njegovom politikom. Politika nije arena za nasilnike, već mesto za borbu ideja i programa", ocenila je u pisanoj izjavi.
 
Ministar Vulin je kazao da je vreme da država bude odlučna i uhapsi one koji vređaju i prete Vučiću i njegovoj porodici.
 
"Ludilo nasilja i mržnje koju podstiču i promovišu Đilas, Jeremić, Obradović i Trifunović mora da prestane. Ako članstvo u SNS nikoga ne štiti od kazne, dokle će članstvo i podrška partijama DOS-a biti prepreka za kažnjavanje siledžija", upitao je Vulin u saopštenju Pokreta socijalista.
 
I državna sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije Biljana Popović Ivković osudila je kao "monstruoznu" objavu na Fejsbuku u kojoj se preti sinu predsednika Srbije. U saopštenju za javnost, ona je ocenila da je to "direktna posledica politike nasilja i mržnje koje seju lideri Saveza za Srbiju Dragan Đilas, Vuk Jeremić, Boško Obradović, Trifunović i ostali".
  • LOL

    04.02.2019 10:52
    Cim ga nema 24x7 na tv on odmah izmislja pretnje i slicne gluposti ne bi li opet skrenu paznju. Egoista i narcis .
  • A?

    03.02.2019 20:15
    "U Srbiji mora da prestane stvaranje klime, u kojoj je postalo sasvim uobičajeno pretiti nekome smrću, samo zato što se ne slažeš sa njegovom politikom. "
    A on se bavi politikom?
    Mozda se samo zakačio deran zbog neke devojke...
  • vic

    03.02.2019 19:20
    Vic koji kruzi internetom:
    "On ne razgovara, on drzi govore.
    Kmeci kao baba o svojoj ugrozenosti, preti samoubistvom.
    Oko sebe je okupio najgori malogradjanski sljam, koji zna da moze da profitira samo u takvom sistemu.
    Ovo je napisao Tomas Man 1933. godine.
    Radi se o Adolfu Hitleru.
    A niste to pomislili?"

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija