Nova provala u trafostanicu

U subotu tokom prepodneva uhvaćeni su i privedeni lopovi koji su rano ujutro, oko 2:30, provalili u trafostanicu u Futogu.

U subotu tokom prepodneva uhvaćeni su i privedeni lopovi koji su rano ujutro, oko 2:30, provalili u trafostanicu u Futogu.

Ukradeno je 46 akumulatorskih baterija ukupne vrednosti oko 400.000 dinara, a pokidane su i počupane veze za daljinski nadzor i upravljanje trafostanicom.

Kako saopštavaju iz Elektrovojvodine, krađa ovoga puta nije izazvala probleme u snabdevanju strujom. Ova trafostanica, osim Futoga, strujom snabdeva i stanovnike Veternika, Begeča, Kisača i Rumenke.

Ovo je druga provala u trafostanicu u Futogu ove sedmice.

  • bk

    06.03.2011 10:14
    Pitanje
    Da je bolja situacija u drzavi ne bi to ni radili.
    Verovatno ih muka naterala.
    Neko krade menjacnice,neko na pijaci na kantaru a neko voli zice :)
    Bice bolje.
  • Tja

    05.03.2011 19:59
    Viši nivo
    Mislim da svi već znamo ko stoji iza takve rabote. Samo sad su, izgleda, prešli na viši nivo. Do skora skidali kablove po kućama a sad ... konkretno.
  • unosna izvozna grana privrede

    05.03.2011 14:09
    E.L.A - elektro lopov amater
    Ej,Fjutog, znaci imate najbolje amatere lopove koji kradu opremu sa sve video nadzorom, iz transformatora i to pod visokim naponom, pre neki dan na stranoj tv stanici gledam kakve sve alate i zastite imaju inostrani elektricari kada menjaju el.vodove pod visokim naponom, aj da malo IZVEZEMO nase ELEKTRO LOPOVE AMATERE, pa da svi zarade,sve evropske el.montazerske firme, nasi lopovi i drzava i to na posten nacin...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija