Jakovčić: Kako Đilas i Jeremić misle da uvedu Srbiju u EU s Dverima

Hrvatski evroparlamentarac Ivan Jakovčić rekao je da je razgovor u Briselu sa liderima srpske opozicije, Vukom Jeremićem i Draganom Đilasom, bio "koristan i zanimljiv", ali i da nije dobio jasan odgovor na dva pitanja.
Jakovčić: Kako Đilas i Jeremić misle da uvedu Srbiju u EU s Dverima
Foto: 021.rs
"Susret je bio vrlo koristan i zanimljiv, ali nisam dobio jasan odgovor na pitanja: kako misle uvesti Srbiju u EU s Dverima i rešiti odnose s Kosovom", napisao je Jakovčić na Tviteru.
 
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić i jedan od osnivača Saveza za Srbiju Dragan Đilas učestvovali su u Evropskom parlamentu na skupu "Proces Evropske integracije Srbije", u organizaciji Saveza liberala i demokrata za Evropu (ALDE).
 
"Naše stavove smo predstavili u Evropskom parlamentu i nastavićemo sa živom diplomatskom aktivnošću - sa obe strane okeana. Neposredni cilj nam je da informišemo svetsku javnost i sve relevantne međunarodne činioce o zabrinjavajućoj situaciji u Srbiji i regionu, kao i da im predstavimo postignuti Sporazum sa narodom", naveo je Jeremić.
 
Grupa liberala u EP je saopštila, nakon razgovora sa Jeremićem i Đilasom, da "Srbija treba da preokrene nepovoljna kretanja i ponovo uspostavi demokratske norme".
  • pravi opalim te g...

    08.02.2019 13:25
    I ne misle. Ti su iz iste kuhinje kao sadasnji. Samo da se nista ne menja, mulju im odgovara.
  • Korčagin

    08.02.2019 11:07
    ataševac drvarski
    Vaš komentar je potpuno neprimeren i nerazumljiv, a o gramatičkim greškama nećemo ovoga puta.
    Niste sastavili nijednu smislenu rečenicu, pa ako vam je cilj razmena mišljenja, na pogrešnom ste portalu.
    Što se uvreda tiče, samo napred, sigurno je vama, ipak, najteže!
    Uprkos svemu, danas u 18h,sa osmehom na usnama a protiv gluposti i zatupljenosti i-da za Slobodu!!!
  • ataševac drvarski

    08.02.2019 09:16
    korcagin,mulac
    Nista,okupila se zvucna bratija diki I onaj jeremicko,skici Jeremiji.plus hrvatski mudrac kompletan Alan ford.ljudi,koga oni predstavljaju.ulicne babuske I urlatore.mizda.nas postene.nikako
    Kircagine,dosadan si brstvo I jedindtvo je proslost.oladi I pokrij se usima.zloco,beznacajni

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija