Podignuta optužnica protiv oca koji je na smrt pretukao bebu

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je danas optužnicu protiv Ferdi Jašarija (23) zbog sumnje da je 23. novembra ubio svoju petomesečnu bebu, udarajući je po glavi i telu.
Podignuta optužnica protiv oca koji je na smrt pretukao bebu
Foto: Pixabay
Jašari je optužen za najteže krivično delo - teško ubistvo, za koje je zaprećena kazna zatvora od 10 do 40 godina zatvora.
 
On je, kako se sumnja, pod dejstvom alkohola i marihuane, dete udarao rukama po glavi i telu, jer je plakalo. U toku noći majka je odnela bebu u KBC Zemun, gde je preminula u ranim jutarnjim satima.
 
Portparolka Višeg suda Bojana Stanković rekla je Tanjugu da je optužnica protiv Jašarija danas stigla u sud, koji treba da donese odluku o njenom potvrđivanju.
 
Jašari se nalazi u pritvoru. Sa vanbračnom suprugom ima trogodišnjeg sina. 
 
Mediji su ranije preneli da se tokom saslušanja u tužilaštvu branio "da je dete pretukao u rastrojstvu zbog narkomanske krize".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija