Palma pozvao opoziciju da ne protestuje na crveno slovo

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma pozvao je predstavnike opozicije da ne organizuju protestne šetnje na današnji dan jer je danas ne samo državni već i "crkveni praznik i crveno slovo".
Palma pozvao opoziciju da ne protestuje na crveno slovo
Foto: Screenshot

"Danas je  državni praznik, crkveni praznik i crveno slovo i ja zato pozivam opoziciju da ako im je nešto sveto u životu, da danas onda ne šetaju, jer ne znam za koga ili protiv koga bi to radili. Ako su na sednici Saveta bezbednosti UN sve države podržale Srbiju i tražile od kosovskih Albanaca da ukinu takse od 100 odsto, onda mi u Srbiji ako smo državotvorni i pravoslavci treba da pokažemo svetu da smo bar jedan dan u godini jedinstveni", rekao je Marković na proslavi Sretenja, stranačke slave JS.

  • @ SS

    16.02.2019 01:08
    Sever Srbije 15.02.2019 • 19:04
    VladaN
    Vladana sto se jedite? Izadji lutko na izbore u Jagodinu pa ga smenite!

    Sta se ti primas ko Palma na kamile?
  • VladaN

    16.02.2019 00:57
    @Sever...čega?
    Poštovani, moj komentar upućen dotičnom se odnosi i na Vas.
  • Novosađanka

    15.02.2019 20:21
    Ja sam ateista
    Ovo je po Ustavu još uvek sekularna država stoga prestani da nas zasmejavaš jer ti i oni tvoji poštujete crveno slovo koliko i Ustav. Ne ja ne mogu ovde da ostavim ozbiljan komentar, hahahahaha!
    Idi bre Palma u peršun, stomak me zaboleo od smeha, već vidim mim-ove na ovu temu :D


Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija