Mladi fudbaler preminuo na utakmici

Fudbaler Juhora iz Obreža, devetnaestogodišnji Stefan Todorović iznenada je preminuo na utakmici koja se popodne igrala u obližnjem Ćićevcu, potvrđeno je RTS-u.
Mladi fudbaler preminuo na utakmici
Foto: 021.rs
Nesrećni slučaj se, kako prenosi RTS, dogodio na samom početku prijateljskog susreta između FK Sloga iz Ćićevca i FK Juhor iz Obreža, a pre nego što se mladić srušio na travu nije bilo nikakvog kontakta među fudbalerima.
 
Igrači oba tima i članovi klubova su pokušali da mu pomognu, ali je ekipa Hitne pomoći samo mogla da konstatuje smrt, navodi RTS.
 
Više informacija detalja o uzroku smrti devetnaestogodišnjeg fudbalera na terenu za sada nije poznato, a očekuje se obdukcija.
  • kika

    18.02.2019 18:45
    danasnji sportisti piju energetska pica pre utakmice.guarana,buster ,red bul i misle da ce im to poboljsati rezultat.a to je veoma opasno!!! treba proveriti da nije ovo takav slucaj. saucesce porodici.
  • Luk i slanina

    17.02.2019 22:53
    Tuga
    Nažalost svedoci smo neželjenih stvari u sportu. Iskreno saucesce porodici i klubi. Ne znam koliko je potrebno smrtnih ishoda da uprava i treneri sportskih organizacija shvate važnost sportsko medicinskih pregleda, da to radi neko ko zna i ko sme to da radi. Ne ponovilo se.
  • kiki

    17.02.2019 22:45
    decko preminuo .... tuga. Ali je samo obicna vest. Saban Saulic poginuo ..... svi portal prepuni vesti.

    Sta reci, tuga je I jedno I drugo, ali se vidi koliko jedan mlad zivot znaci ovoj drzavi.

    Saucesce obema porodicama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.