Mirsad Kerić ipak živ, medicinska sestra pogrešila

Sin muzičara Mirsada Kerića, Denis Kerić, objavio je na svom Fejsbuk nalogu da mu je otac ipak živ i da je informacija iz bolnice u Nemačkoj bila pogrešna.
Mirsad je bio za volanom "seata" u kom je stradao Šaban Šaulić kada je na njih u nedelju naleteo pijani vozač na autoputu u pravcu prema Dortmundu. 
 
"Kako ste svi čuli preko medija moj tata Mirsad Kerić imao tešku saobraćajnu nesreću, moj otac nije umro, on se drži na intenzivnoj u Bolnici i bori se za svoj život. Tata je još uvek na aparatima. Molim vas, molite se za tatu", napisao je Denis.
 
Menadžer Šabana Šaulića Sabit Dervišević je prethodno rekao da su mu iz nemačke bolnice javili da je povredama podlegao i Mirsad Kerić.
 
"Informacija od medicinske sestre hvala Bogu je bila netačna. Upravo imamo informaciju da je stanje sa Mirsom nepromenjeno i da je teško. Nadamo se najboljem", naveo je Dervišević.
 
U saobraćajnoj nesreći koja se juče dogodila blizu grada Bilefelda u Nemačkoj život je izgubio pevač Šaban Šaulić.
  • Branko

    18.02.2019 12:00
    Mislim da bi bilo mnogo bolje, mada ne i kurentnije, da se ta sestra bavi svojim poslom, u kome ocigledno nije sjajna, nego da distribuira informacije i bavi se necim za sto nije ni ovlastena ni placena, a ni primljena tamo da radi.
  • Juliška

    18.02.2019 11:08
    Živ je...
    Mirsadova borba za život još traje, nadam se njegovoj pobedi i brzom oporavku.
  • Sava

    18.02.2019 09:19
    Verovatno je bio na zadnjem sedi[tu, ko je video slike video je da je auto potpuno smrskan od pozadi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena opojna droga, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.