Iskliznuo vagon na zatvorenom delu pruge kod Niša

Na pruzi Niš - Zaječar, od pre nekoliko dana potpuno zatvorenoj za putnički i teretni saobraćaj, iskliznuo je iz šina deo kompozicije koja je transportovana ovom dotrajalom prugom i to blizu samog ulaza u Niš.
Iskliznuo vagon na zatvorenom delu pruge kod Niša
Foto: 021.rs
Povređenih nema, a cisterna koja je skliznula nije se prevrnula.
 
Reč je, kažu nadležni, o vagonima-cisternama koje su bile deo kompozicije koja je iskliznula iz šina nedaleko od Zaječara, u mestu Jasenovik, posle čega je i proglašeno zatvaranje pruge i objavljen početak rekonstrukcije za kraj febuara.
 
"Prilikom raščišćavanja vanrednog događaja i povratka voznih sredstava prevoznika "NCL" u Niš, kod železničke stanice Matejevac, jedan od vagona je iskliznuo sa šina. Na lice mesta odmah su izašli Železnička komisija, kao i pomoćni voz. U toku večeri je iskliznuli vagon podignut", saopštili su za N1 iz Infrastruktura Železnica Srbije.
  • Nislija

    19.02.2019 10:52
    Truli pragovi
    Da samo vidite u kakvom su raspadnutom stanju pragovi na deonici nis - knjazevac ! Srafovi se rukom mogu vaditi ! Sve je trulo, a oni voze opasne materije ! Dobro je da i do sad nije nastala katastrofa !
  • Doktor

    18.02.2019 21:56
    @Zoki021

    Slazem se, takodje je potrebno obnoviti karantin u Zemunu kako bi sprecili da se vec davno iskorenjene bolesti ne sire po EU i Vojvodini.

    "Zemun. Na prostoru današnjeg parka je od 1730. do 1881. godine postojao karantin – “kontumac” , nezaobilazna stanica za sve koji baš na ovom mestu ulaze u Habzburšku monarhiju. Putnici, roba i životinje su bili zaustavljeni kako bi se izvršio detaljni pregled i zadržavanje onih koji imaju i najmanji simptom bolesti. Zadržavanje u karantinu je prvih godina trajalo do 52 dana, ali je potom period smanjen na 3 nedelje. Ukoliko putnici prebrode taj period bez tegoba, mogli bi nastaviti putovanje ali uz pismeno odobrenje lekara."
  • Madam

    18.02.2019 21:50
    Puder
    zar opet ???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija