Državljanin Srbije osuđen zbog upada u ambasadu u Atini

Sud u Atini osudio je u odsustvu na uslovnu kaznu zatvora od 10 meseci srpskog državljanina B. J, jer je u novembru upao u ambasadu Srbije u Atini, prenela je danas Politika, pozivajući se na grčke medije.
Državljanin Srbije osuđen zbog upada u ambasadu u Atini
Foto: Pixabay
Kaznu neće služiti ukoliko ne počini novo krivično delo u roku od tri godine. On je, kako se navodi, osuđen zbog remećenja reda i nošenja oružja.
 
Podseća se da je B.J. u ranim jutarnjim satima 24. novembra 2018. preskočio ogradu i upao na teritoriju ambasade, a kod sebe je imao nož.
 
Mediji prenose da je tada jurio po dvorištu, a zatim razvalio vrata i upao u prostorije konzulata, gde je porazbijao inventar i pričinio veću materijalnu štetu. Predao se policiji nakon pregovora koji su trajali nekoliko sati.
 
U tom trenutku u zgradi, koja je ujedno i rezidencija, bio je ambasador sa svojom porodicom i dežurni službenik.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija