CarGo traži sastanak sa Vladom ili ide u masovni protest

Udruženje građana "CarGo" i kompanija "CarGo Tehnologies" zatražili su danas sastanak sa ministarkom građevinarstva, saobraćaja i turizma Zoranom Mihajlović i članovima Radne grupe uz prisustvo premijerke Ane Brnabić, u suprotnom, ako ne dobiju odgovor do srede, najavljuju organizaciju masovnog protesta u Beogradu pod nazivom "Budućnost Srbije – Borba protiv mafije".
CarGo traži sastanak sa Vladom ili ide u masovni protest
Foto: Printscreen
Predsednik Udruženja "CarGo" Aleksandar Vučić izjavio je da Mihajlović i "taksi mafija na svaki način, protiv Ustava i protiv svih zakona žele da zabrane Udruženje građana 'CarGo'", prenosi u saopštenju ovo Udruženje.
 
"Ukoliko ne dobijemo odgovor do srede odgovorićemo na pozive građana i članova i krenuti u masovni protest. Ukoliko se nastavi s pritiscima, prinuđeni smo na poslednju liniju odbrane Srbije, jer su Mihajlović i taksi mafija privatizovali sve institucije. Mafija želi da ugasi mladost Srbije, da iz zemlje protera inovacije", rekao je Vučić.
 
Kako je sopšteno, veliki protest ovog Udruženja, sa više od 120 hiljada članova, najavljen je danas nakon sednice, kako se navodi, takozvane Radne grupe za analizu i davanje predloga i mišljenja u vezi sa primenom propisa u oblasti taksi prevoza.
 
"Ova paradržavna struktura ima samo jedan jedini cilj – gašenje Udruženja", naglasio je Vučić i dodao da "niko od članova Radne grupe nije prisustvovao sednici, osim Mihajlović i Danijele Vazure", kao i da su "pored njih bili prisutni Zoranini saborci, zaštitnici taksi kartela, a čak i njegovi predstavnici".
 
"Ovo je još jedan dokaz da Mihajlović zloupotrebljava Vladu Srbije, njene odluke i zvanične organe. Paradržavne strukture kojima rukovodi Mihajlović osnovane sa ciljem da se zaštiti taksi mafija u Beogradu neće uspeti u kršenju zakona i nasilnom sprovođenju interesa različitih kartela", navedeno je u saopštenju Udruženja građana "CarGo".
  • Radojica

    24.02.2019 05:30
    Nemojte tako...
    Drugovi Uberisti, vi niste normalni. Pa svi i dalje pišemo pisma, telegrame sam poslao bar 20 puta prošli mesec. Sledeći korak ministara za saobraćaj i telekomunikacije će biti zabrana korišćenja e-mail naloga jer remete rad pošte. Obavezno slanje bar 5 pisama sa markicom nedeljno. Ovo je samo najgrublji primer, ima toga još. Škole, na primer treba da koriste kredu i tablu. Ups, ovo i jeste još uvek tako. Dobro nam je, tako da... ništa.
  • @rambo

    24.02.2019 00:54
    Jos je jaca tvrdnja da im udruzenje ima 120000 clanova.

    Sve mibovo mirise na unutrasnji obracun u sns oko profita kojeg jedni ostvaruju a drugi nameracili
  • Aleksandar nijeVučić

    23.02.2019 23:30
    Možda je sasvim drugi čovek
    Predsednik udruženja biće Aleksandar Vučić, koji kaže da su mu ime i prezime samo koincidencija sa imenom i prezimenom predsednika države.


    http://rs.n1info.com/Biznis/a458453/Kompanija-CarGo-osnovala-udruzenje-gradjana.html

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.