Radnik poginuo na gradilištu na Vračaru

Jedan radnik je nastradao na gradilištu u Beogradu na uglu Dubljanske i Braničevske ulice na Vračaru, saznaje N1.
Radnik poginuo na gradilištu na Vračaru
Foto: 021.rs
Prema nezvaničnim informacijama N1, na radnika je pala puna paleta sa ciglama, dok je na prikolici kamiona istovarao materijal.
 
Na mestu nesreće nalaze se ekipe hitne pomoći i policija.
 
Uskoro opširnije...
  • Dangerous

    25.02.2019 20:42
    Opasna sredina za život. Ginu radnici na poslu i prolaznici na ulici, danas je u Bg poginuo čovek na kog je ispala paleta iz kamiona. Gine se na naplatnim rampama dok ljudi uredno čekaju da plate putarinu. Ljude na ulici bez ikakvog razloga ubijaju manijaci sa noževima, nedužni stradaju prilikom vatrenih obračuna kriminalnih gangova. Voze vas kondukterke bez dozvole, leče vas lekari sa falsifikovanim diplomama na neispravnim instrumentima... Opasno, veoma opasno okruženje.
  • strofakata

    25.02.2019 17:27
    Srbija - drzava gde radnici lako gube zivote

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija