Radnici Valjaonice Sevojno ukrali 3,5 tone bakra

Užička policija rasvetlila je 14 krađa u Valjaonici bakra Sevojno i uhapsila P.K. (47) zbog sumnje da je sa još trojicom zaposlenih ukrao 3,5 tone bakra.
Osumnjičeni koji je i radnik Valjaonice, sa još trojicom zaposlenih, starosti 50, 40 i 41 godinu, od početka godine do sredine februara, naneo je štetu preduzeću u iznosu većem od dva miliona dinara.
 
Oni su tokom radnog vremena sakupljali ostatke od prerade bakra i skrivali ih u službenim vozilima, ispod sedišta vozača i suvozača, i u vreme pauze prodavali na otpadima. Policija je pronašla deo ukradene robe i ona će biti vraćena. 
 
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti priveden nadležnom tužilaštvu. 
 
Protiv preostale trojice, po nalogu nadležnog tužilaštva, biće podneta krivična prijava.
  • Sekundarac

    27.02.2019 10:16
    Bakarni
    Od početka godine do sredine Februara ima 45 dana...ako se oduzmu praznici, onda oko 35-37 dana...kada se broj dana podeli sa količinom koja je ukradena, dobija se cifra od oko 80kg bakra svaki dan...dakle, bez vikenda, bez praznika, bez ičega..dotični su morali biti na poslu 45 dana bez prekida, što je malo verovatno. E sad...ne znam da li su inspektori pokušali da sabiju 80kg bakra ili bilo kod otpadnog metala ispod bilo kog i bilo kakvog sedišta...živi cirkus...pre će biti da se radnici obezobrazili, pa nisu dali deo zarade onome kome je trebalo...
  • 23

    27.02.2019 09:42
    Blagostanje naroda
    Zamislite da politicari u Srbiji zive samo od svojih plata.
  • Bogdan

    27.02.2019 09:10
    amateri
    Koji totalni idioti, pa to se na sitno nosi kuci, pretopi i onda proda nekome na veliko a ne na svakoj pauzi za Boga miloga. Bas cudo kako su ih provalili.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.