Organizatori protesta u Beogradu privedeni zbog nalepnica

Organizatori protesta "Jedan od pet miliona" u Beogradu Srđan Marković i Miodrag Simović privedeni su sinoć u Zemunu zbog lepljenja nalepnica na prostorije Srpske napredne stranke, a nakon toga pušteni.
Kako je agenciji Beta potvrdio jedan od privedenih Miodrag Simović, oni su u Policijskoj upravi u Zemunu proveli četiri sata.
 
"Nakon četvorosatnog čekanja, višestrukih telefonskih razgovora inspektora sa nekim, kao i razmatranja tužioca da li ima osnova da ih zbog lepljenja nalepnica terete za krivično delo, kao i insistiranja okupljenih aktivista 'Jedan od pet miliona' u Policijskoj upravi da znamo zašto su privedeni i šta se sa njima dešava, Simović i Marković su pušteni", navodi se u saopštenju organizatora "Jedan od pet miliona".
 
Organizatori su naveli da tužilac još nije odlučio da li je lepljenje nalepnica dovoljno da se privedeni terete za krivično delo.
  • Miki

    27.02.2019 10:47
    Hapsenje
    Jos jedna potvrda da drzava radi svoj posao, treba im naplatiti stetu.
  • Todor

    27.02.2019 10:34
    Plati stetu
    Posto je utvrdjeno ko je lepio nalepnice neka im se ispostavi racun za uklanjanje isih.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.