Jutka podneo ostavku "zbog napada na Vučića"

Milutin Jeličić Jutka će podneti ostavku na mesto predsednika opštine Brus.
Jutka podneo ostavku "zbog napada na Vučića"
Foto: Printscreen (Insajder)
Srpska napredna stranka naterala je bahatog funkcionera iz Brusa, kome se sudi za polno uznemiravanje bivše sekretarice Marije Lukić, da napusti funkciju koju nije napuštao uprkos teškim optužbama, piše Blic.
 
Jutku je za seksualno uznemiravanje prijavilo sedam žena, podignuta je optužnica samo u jednom slučaju - Marije Lukić, a u narednim mesecima očekuje se i presuda. On je za dve godine koliko je kod njega radila Marija Lukić poslao 15.000 lascivnih SMS-ova, a pokušao je i da ostvari fizički kontakt s njom.
 
Suprug Marije Lukić prijavio je policiji da dobija upozorenja od nepoznatih ljudi da će mu neko podmetnuti drogu ili oružje kako bi diskreditovao njega i, pre svih, njegovu suprugu Mariju koja se sudi sa funkcionerom.
 
Jeličić u pismu javnosti, koje je dostavio Tanjugu, navodi da se na taj način obraća "zbog hajke koja je orkestrirano organizovana u poslednjih godinu dana od opozicije i bukača, a koja se koristi isključivo u političke svrhe i protiv predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića".
  • Ležeći

    02.03.2019 20:00
    Štićenik
    Čovek sam rekao da je štićenik, da ga štiti ... I tako su svi štićenici. Osećaju se moćno i kabadahijski. Ucenjuju, traže krevet za kontrausluge i sl. Najtužnije je što kandidatkinje stoje u redu za krevet, da bi došle do puke egzistencije.
  • Dr Miggyy

    02.03.2019 15:24
    ZAVEDENI TIHI ŠFALERI?
    Jutka je samo jedan od popularnijih iz SNS za zlostavljanje osobe u suknjama. Šta će, kada ih voli i to zbog vođe, a kako sam kaže da zbog vođe i njega napadaju. Neke bezobrazne, on ih udara po nežnoj guzi, a one preko njega napadaju mu vođu i šefa za zlostavljanje, zbog toga u Brusu isključio TV, kako narod ne bi gledao ispovedanje zlostavljane gospođe. Prilično naivno? Njegov partijski drug, ranije potpredsednik Bora, zbog zlostavljanja devojčice podneo je ostavku na funkciju i sada čami u Zaječarskom zatvoru. U samoodbrani nije pominjao velikog vođu.
  • Dejan

    02.03.2019 11:30
    Cccc
    Narode jel svi vi verujete u ove udbaske niskobudzetne price za zabavu naroda preko vikenda ! Ima porodicu a oni cute a vi brinete o njima ? Ne zna se ko je vise tupaviji

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija