VIDEO: Srbija na Forbsovoj listi zemalja najgorih za rad ako ste žena

Video koji je postavio na svoje društvene mreže čuveni magazin Forbs bavi se najgorim zemljama za rad ako ste žena.
VIDEO: Srbija na Forbsovoj listi zemalja najgorih za rad ako ste žena
Foto: Pixabay
Na početku videa, Forbs navodi da iako neka mesta izgledaju kao raj da tamo živite i radite, ipak nije tako. Ako ste žena.
 
Među šest tih zemalja nalazi se i Srbija. Za Srbiju se, kao razlog zašto je jedno od najgorih mesta za žene, navodi da ovde manjka sigurnost i mogućnosti za zaposlenje.
 
Ostale zemlje su Italija, Grčka, Turska i Argentina gde Forbs, slično kao i u Srbiji, kaže da su razlozi ekonomske prirode.
 
  • DonJuan

    04.03.2019 12:24
    Dok je za muskarce raj hahahahahah. Manite se corava posla, ovde je osnovni problen nepostojanje elementarnih ljudskih prava medju kojima je i pravo na rad, a to sto bi sufrazetkinje da imaju vecu platu od muskaraca i jos da im ovi placaju racune kod kuce i u restoranu, to je vise za neke limunada price uz kaficu nego za ozbiljna istrazivanja.
  • @Puniša

    04.03.2019 10:17
    Tema je zaposlenje za žene. Kad tebe na razgovoru za posao budu pitali jesi li u vezi i kad planiraš da imaš decu, odbili jer imaš decu ili ti dali otkaz nakon što zatrudniš, onda možemo da govorimo o tome da je sve isto za muškarce i žene.
  • PreleP

    04.03.2019 10:14
    Sreca u nesreci
    ... pa je eto za muskarce sasvim solidno. Odlicna im je ta lista.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija