Čanak otišao u PSG da "razjasni stvari" sa Trifunovićem

Predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović objavio je na Tviteru da je lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak sa telohraniteljima došao u prostorije PSG.
Čanak je, takođe na Tviteru, potvrdio da je išao u PSG da "nađe Trifunovića", ali demantuje da je bio u pratnji telohranitelja.
 
"Upravo je u prostorije PSG, ušao Nenad Čanak. Sa telohraniteljima i dramskim patosom: 'Ja imam četvoro dece i petoro unučadi. Vi ste uvredili moju porodicu. A to košta.' Okrenu se i ode", napisao je Trifunović na Tviteru.
 
Trifunović je za Betu rekao da mu je Čanak prišao sa dvojicom telohranitelja, nakon čega mu je on rekao da ne želi da se rukuje sa njim. "On me je pitao da li je istina da sam rekao to o njemu, a ja sam mu odgovorio da jeste i da je on Slobodanu Miloševiću govorio mnogo gore stvari. Da mu je pretio da će ga obesiti na Trgu", rekao je Trifunović i dodao da mu je Čanak odgovorio da mu je time uvredio porodicu i "da to košta". 
 
"Ne znam na šta je mislio, ali to je zvučalo kao mafijaška pretnja. Mi živimo u mafijaškoj državi, a on je osvedočeni mafijaš", rekao je Trifunović. On je dodao da mu Čanak, osim toga, ništa drugo nije rekao.
 
Na Tviteru se oglasio i Čanak, koji je potvrdio da je bio u prostorijama PSG, ali je demantovao da je bio u pratnji telohranitelja. "Bio sam sada u PSG da nađem S. Trifunovića (u daljem tekstu Fido). Nije smeo da ponovi šta je izgovorio, samo je ponavljao da je o meni rekao 'ono što sam ja govorio o Miloševiću'. Imao je punu kancelariju ljudi. Sada je definitivno. Sergej Trifunović je bezvredna kukavička krpa", napisao je Čanak.
 
Lider LSV-a naveo je i da je bio u pratnji u pratnji Bojana Pudara, sekretara poslaničke grupe u Narodnoj skupštini koji mu je "pomogao oko adrese", i sa pratiocem koji mu pomaže jer se teško kreće. "Fido je bio okružen sa desetak ljudi. Kukavica", napisao je Čanak i dodao da ukoliko Trifunović misli da su to telhoranitelji, da će se u prostorije PSG odmah vratiti potpuno sam.
 
Podsetimo, Sergej Trifunović je u petak na protestu "Jedan od pet miliona" u Novom Sadu izvređao lidera LSV-a i optužio ga da "na kamionu, sa okupacionom vojskom" namerava da uđe u Novi Sad i proglasi "otcepljenje" Vojvodine od Srbije. Čanak je potom pozvao Trifunovića da mu uvrede koje je izgovorio saopšti "u lice", dok je njegova LSV poručila da će protesti "Jedan od pet miliona" izgubiti građanski karakter ukoliko se Savet protesta ne ogradi od govora predsednika PSG.
  • dijasporac

    06.03.2019 16:48
    Koliko su moralne vrednosti u Srbiji iskrivljene dokaz je i ovo prepucavanje dvojice "sibadzija" koji bi da budu jaki momci a to nisu nikad bili bez tudje pomoci i zastite. A opet politicar koji se hvali drugovanjem i kumstvom sa narkodilerom Opacicem i glumac koji orgija po beogradskim klubovima sa kasnije osudjenim ubicom bivseg predsednika i premijera Srbije je nesto sasvim normalno za Srbiju, umesto da javnost osudi i obrise sa politicke scene takve ljude oni su kao nekakva nada da ce tu biti bolje... Srbija je bas u problemu ako se nada da ce je takvi ljudi izvesti na pravi put.
  • Dragan

    06.03.2019 12:53
    broj
    Ima li neko podatak koliko aktivnih clanova ima LSV?
  • Bačkulja

    06.03.2019 10:51
    Bačkulja
    Čankovi su poreklom iz Like. U LSV-u ima najviše Ličana i Crnogorca (onih što su išli U CG, da glasaju za Mila, za odvajanje CG). Najmanje članova im je pravih autohtonih Vojvođana. Meni je jako strašno, što u naše ima, i o našem interesu govore ljudi, koji "dva petka" žive u Vojvodini!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija