Antić: Radovi na Turskom toku kreću u aprilu

Srpski energetski regulator dao je konačno odobrenje za izgradnju ogranka gasovoda Turski tok, koji će isporučivati ruski prirodni gas u Tursku kao i u južnu i jugoistočnu Evropu, piše RT.
Antić: Radovi na Turskom toku kreću u aprilu
Foto: Pixabay
"Agencija za energetiku Srbije je 5. marta donela konačnu odluku i pozitivno odgovorila na zahtev kompanije Gastrans za realizaciju projekta", izjavio je ministar energetike Srbije Aleksandar Antić.
 
On je dodao da će radovi na projektu "Turski tok" početi u aprilu.
 
Gastrans bi trebalo da postavlja gasovod za transport gasa od Bugarske do Mađarske. Kompanija je u mešovitom vlasništvu - Gasprom ima 51 odsto, dok Srbijagas ima preostalih 49 odsto.
  • Pravi Opalim te g...

    09.03.2019 14:19
    A svecanost varanja, ups varenja dva parceta cevi za kada je zakazano? Nemojte opet u Vojvodini, sta smo vam skrivili?
  • Đura

    09.03.2019 10:56
    A ja mislio da su već počeli prošlog februara i da su pri kraju.Znači radovi kreću u aprilu sledeće godine.Spasiba za družbu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija